29. elokuuta 2016

Suomen uusi huippu valloitettu.



Terveisiä Kilpisjärveltä ja Haltilta. Nyt on taas yksi reissu tehty Suomen komeimmissa maisemissa. Parin viikon reissullani oli päätavoitteena kuvata tulevaan kirjaani kuvitusta aidoissa olosuhteissa.

Toinen tavoite oli käydä isän ja äidin kanssa Haltin huipulla koska se on ollut isäni haave jo pari vuosikymmentä. Nyt unelma on toteutunut ja Suomen lippua heiluteltu myös (ehkä) tulevalla Suomen korkeimmalla huipulla (vielä Norjan puolella). Lippu jätettiin liehumaan nykyiselle huipulle.

Kolmas tavoite oli antaa kyytiä mun uusille kamppeille, jotta voin sitten kirjoittaa niistä arvioni tänne blogiini. Testissä oli Sastan 3Poles asu, Savotan Jääkäri rinkka, useita Finn-Svalan kerrastoja, sekä Kupilkan tuotteita.

Tässä muutamia kuvia reissulta maistiaisiksi ja kiitokseksi kaikille lukijoilleni. Reissuni aikana sivuillani on käynyt porukkaa melkoisesti. Käyntejä seuraava laskuri oli pompsahtanut uusille tuhatluvuille (tarkemmin sanottuna se pompsahti uusille tuhansille kaksikin kertaa) ja haluan kiittää lukijoitani. Lähitulevaisuudessa julkaisen videon Kilpisjärven reissusta, sillä kirjan kuvituksen ohessa kuvasin ahkerasti myös GoProlla videon pätkiä. Mutta siitä lisää tuonnempana...

Pilvet väistyvät Guonjarjohkkalla

Guonjarjohkkan Tarzan

Bierfejohkkan silta

Bihcosjohkka. Polulla Essi ja äitinsä.

Bihcoscordsi eli Pitsusköngäs

Sama köngäs

Pieniä putouksia Haltin kämpän edustalla

Haltin kämppä ja taustalla Halti

"Uudella" huipulla.
Illalla laski sumu Haltin kämpälle.

Aamukahvit Pitsusjärvellä

Isä ja äiti pian Meekon kämpällä. Taustalla Saivaara.


Meekon laaksoa aamulla klo 5.30

1 kommentti: