27. tammikuuta 2017

Homma hanskassa / parhaat rukkaset ikinä!



Jokainen retkeilijä haluaa suojata sormensa paukkuvalta pakkaselta, tuulelta, tuiskulta, räntäsateelta jne.  Mikä olisi paras käsine kaikkeen ulkoiluun talvisissa oloissa. Monella ulkoilijalla onkin kattava käsinevalikoima. Ulkona liikkuvan ihmisen pitää varautua myös käsineiden osalta monenlaiseen vaihtelevaan säähän. Minullakin on varastoissani mm. tuulenpitäviä fleece sormikkaita, perinteisiä villalapasia, vedenpitäviä kuorirukkasia, ohkaisia keinokuitu sormikkaita, nahkaisia työsormikkaita ja ties vaikka mitä.

Tässä vain pieni osa käsine valikoimaani.
Jos minun pitäisi valita kokoelmistani mukaani retkelle vain yhdet käsineet, valinta olisi helppo. Suosikki käsineeni pitää tuulta, hylkii hyvin vettä, ei tunnu hikiseltä ja on kuitenkin todella lämmin kovemmissakin pakkas keleissä. Kaiken lisäksi kyseisen käsineen materiaalit ovat luonnollisia ja tämä huippu mukava käsine valmistetaan Suomessa käsityönä.

Paccas Oy.n ulkoilukinnas on minun valintani syksystä kevääseen. Nyt voit lukea tarkemman raporttini Paccas ulkoilukintaasta klikkaamalla tästä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti