16. kesäkuuta 2016

Sasta Puuska on loistava takki

Nyt saat lukea arvosteluni Sastan Puuska takista. Mielestäni Puuska on mainio takki ja se sopii hyvin retkeilyyn, vaelluksille, lenkille, pyöräilyyn, kalastusreissuille, hiihtolenkille jne. Toisin sanoen kaikkeen ulkoiluun jossa tarvitset tuulenpitävää takkia. Lue arvosteluni klikkaamalla tästä.


Post Scriptum:

Postaukseeni "Salomo myrsky ja Puuska takki" (9.6.2016) Anonyymi kommentoi; 

"Oletko Sastalla töissä kun kehut aina vain niiden vaatteita."

Vastaukseksi Anonyymille: En ole Sastalla töissä, vaikka mielelläni kyllä olisin (tässäpä oiva vinkki Sastan johtajalle). Olen kirjoittanut useita arvosteluja Sastan tuotteista koska käytän niitä. Minulla on ollut ja on edelleen myös muun merkkisiä retkeily/ulkoilu vaatteita. Kirjoitan arvosteluja varmaan niistäkin, mutta nyt ensin Sastan kamoista, jostain pitää aloittaa. Kehun Sastaa, siksi, että oikeasti pidän niistä. Sasta on laadukas ja kestävä merkki, lue vaikka Sasta Storm asustani joka on ollut käytössä vuodesta 2002 asti. Olen möyrystänyt metsissä, tuntureilla ja vuorilla noin 25 vuoden ajan, ja kokemusta on kertynyt monenlaisista ja monen merkkisistä kamppeista. Jos jotain kehun, en kehu turhaan, niinkuin ystäväni Jaakko Valtteri Salo jo Anonyymille vastasikin. Aion pian kirjoittaa arvosteluja myös Savotan ja Finn-Svalan, Kupilkan ym. suomalaisten valmistajien tuotteista, enkä ole heilläkään töissä. Ainakaan vielä :-)

2 kommenttia:

  1. Onko sulla jokin suomi-teema. Mainitsemasi merkit on kaikki suomalaisia...

    VastaaPoista
  2. No ei varsinaisesti mitään teemaa, mutta pidän suomalaisista retkeilykamoista. Ja miksikäs ei, suomessa tehdään paljon laadukkaita ja toimivia kamppeita, joten kyllä niitä kehtaa käyttää ja "mainostaa"...

    VastaaPoista